حمل و نقل بین المللی

گروه شرکتهای نیلگون با بهره وری از شرکت حمل و نقل بین المللی گسترش ، از سال 1367 در عرصه حمل و نقل بین المللی به صورت فورواردر، کریر ، ترانزیت داخلی و خارجی ، حمل و نقل بین المللی جاده ایی و همچنین لجستیک فعالیت خود را آغاز نمود . ما تعهد داریم که توسط تیم با تجربه و با در اختیار داشتن دفاتر نمایندگی و شعب، در گمرکات داخل و خارج از کشور بهترین سرویس را به مشتریان ارائه نماییم . تیم حرفه ای این شرکت سعی بر این دارد که بهترین سرویس ها با بهترین نرخ حمل را به مشتریان ارائه دهد. رضایت مشتریان اولویت ماست.

رئوس خدمات قابل ارائه شرکت حمل و نقل بین المللی گسترش:

صادرات
واردات
ترانزیت داخلی کالا
ترانزیت بین المللی
حمل و نقل

تعریف حمل و نقل بین المللی:

جابجایی و انتقال کالا یا مسافر توسط ماشین آلات بین دو کشور یا چند کشور که از طروق مختلف زمینی، هوایی، دریایی صورت می پذیرد که در آن ماشین الات موتوری مانند هواپیما، کامیون، کشتی، قطار و از این دست ناوگان در آن استفاده می شود را حمل و نقل بین المللی می نامند.

توضیحاتی درباره ی حمل بار جاده ایی

در سال 1327هجری شمسی(1948 میلادی) پیمانی نهاده شد که اتحادیه های حمل و نقل بین المللی جهانی شکل بگیرد و بر آن اساس در ژنو این اتحادیه توسط شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل تاسیس گردید تا  قوانین حمل و نقل بین المللی را گرد آوری کرده و قوانینی جامع را بنا نهادند تا کشورهای جهان که در صنعت حمل و نقل هم پیمان گشته اند بتوانند به زبان مشترک ساده ایی انتقال کالاها را به صورت روان انجام دهند. به این منظور با توجه به نقصانی که در مقررات بوجود آمده بود، کنواسیون های ناظر بر حمل و نقل بین المللی جاده ایی ایجاد گردید.به طور مثال همانگونه که میدانیم ممکن است یک کالا از یک یا چند کشور عبور کند تا به کشور مقصد برسد. با توجه به عبور کالا از گمرکاخانه های متعدد جهت اطمینان از سلامت کالا گمرکات ناچار بودند که کامیون حامل کالا را در داخل گمرکات تخلیه و بازبینی نمایند. این شیوه باعث تاخیر دررسیدن کالا به محل تخلیه نهایی و اتلاف وقت بیش از حد در گمرکات ورودی و خروجی کشورها می شد، لذا در سال 1959 مقرراتی جهت روان سازی در روابط و تشریفات گمرکی کامیون های حامل کالا ایجاد گردید که کامیونهای حامل محمولات بین المللی از گمرکات مرزی کشور های عبوری با سهولت تردد نمایند . طبق این مقررات شرکتهای حمل و نقل بین المللی با اخذ کارنه تیر برای هر سفر ضامن حقوق و عوارض گمرکی کامیون ها میشوند که این ضمانت توسط شرکتهای حمل و نقل بین المللی به اتاق بازرگانی کشور مبدا نهاده می شود و اتاق بازرگانی با درا ختیار گذاردن کارنه تیر  ضمانت عبور ترانزیت کامیون مربوطه را تا گمرک مقصد به عهده میگیرد و ناظر اجرای صحیح مقررات تیر یکی از سازمانهای وابسته به ایرو ( سازمان اتحادیه حمل و نقل بین المللی جاده ایی)است و موسسه ضامن سازمان ملل متحد میباشد. اتاق بازرگانی کشورهای صادر کننده کارنه تیر عضو سازمان شناخته می شوند.دفترچه کارنه تیر مطابق با استاندارد تعیین شده در کنواسیون تیر میباشد. هر دفترچه جهت حمل و نقل  دارای 8 الی 14 صفحه بوده و کامیونهایی که طبق مقررات کارنه تیر و حمل و نقل کالا تردد مینمایند پس از بارگیری در گمرک مبدا درب کامیون را با پلمبی که ممهور به مشخصات مربوطه در کارنه تیر می باشد پلمب مینماید و زمانی که کامیون به گمرک خروجی کشور مبدا میرسد به شرط سلامت پلمب کامیون پس از انجام تشریفات گمرکی اجازه خروج دریافت مینمایدو کامیون حامل محموله به گمرک مقصد هدایت میگردد.

به غیر از روان سازی امور شرکتهای حمل و نقل و کامیونهای ارسالی صاحبان کالا نیز آسودگی خاطر بیشتری در حمل ونقل صحیح و بدون کم وکاست در میزان کالا خواهند داشت . لازم به توضیح است کشور ایران در سال 1349 عضو این کنوانسیون گردید.

با ایجاد کنواسیون دیگری بنام CMR (Convention Merchandises Routiers) به معنای قرارداد بین المللی در حمل و نقل جاده ایی کالا ،که در سال 1956 تاسیس گردید به یک پیمان دیگر از سازمان ملل متحد ملحق شده اند.CMR راهنامه غیرقابل معامله ایی است که برای حمل کالا توسط کامیون ها مورد استفاده قرار می گیرد .CMRحدود مسئولیت های شرکت حمل و نقل (جاده ایی) را مشخص مینماید که عموما در 6 نسخه صادر میگردد. 3 نسخه از CMRاصلی بوده که به امضاء صادر کننده کالا(فروشنده)، شرکت حمل و نقل بین المللی وگیرنده کالا و بقیه آن برای گمرکات ورودی و خروجی،گمرکات بین راهی مورد استفاده قرار می گیرد.

این سند تحت مقررات حمل و نقل از طریق جاده جهت تامین منافع و حقوق دست اندرکاران حمل و نقل جاده ایی و یکنواخت نمودن شرایط حاکم بر قرارداد حمل و نقل بین المللی بوجود آمده است. ایرو توسط سازمان مقررات پیش بینی کرده است چنانچه یکی از کشورهای مبدا یا مقصد حمل و نقل عضو این کنوانسیون باشد مقررات در مورد کشور غیر عضو نیز حاکم و معتبر می باشد.

راهنامه رسیدی است که حمل کننده پس از بارگیری به فورواردر یا عاملین حمل میدهد و با صدور آن متعهد به رساندن کالا به مقصد میباشد و چون این رسید قابل انتقال  و قابل ظهرنویسی جهت ارائه به گمرک و ترخیص کالا نمی باشد به همراه ان یک بارنامه FBL صادر می نماید که بر مبنای آن بارنامه مالکیت کالا قابل انتقال می گردد.

حمل بار بین الملل ریلی

حمل و نقل ریلی در  بین روش های حمل و نقل از سابقه زیادی برخوردار است که از دهه 1800 توسط خطوط ریلی کشور انگلستان کار خود را آغاز نموده و تا کنون که قطار های مدرن و با کیفیت جایگاه ویزه ایی در حمل و نقل پیدا کرده اند ادامه داشته است. تغییرات در این نوع حمل در سال 1774 بعداز کشف موتور بخار آغاز شد که در سال 1800 این اختراع ثبت گردید و تعدادی از مخترعین جهت بهبود کیفیت طراحی وات کردند، ناگفته نماند که پیش از آن واگن هایی بودند که توسط اسب بروی ریل های ساخته شده از چوب کشیده میشدند.در قرن نوزدهم مهندسان با ساخت اولین موتورهای بخار یکی از مهم ترین رویدادهای تاریخ را رقم زدند این حرکت آغاز ساخت قطار باری وسپس قطار مسافربری گردید. شروع این نوع حمل و نقل از اروپا اغاز و توسعه آن در دیگر نقاط جهان ادامه یافت .

انواع واگن های قابل استفاده در حمل و نقل ریلی:

  • قطارهای باری لبه بلند

  • لبه کوتاه

  • واگن مسقف

  • واگن های فله بر

  • واگن فلت یا مسطح

راهنامه راه آهن (RAIL WAY BILL ):

راهنامه راه آهن سندی  است که توسط شرکتهای حمل نقل بین المللی راه آهن در مبدا بارگیری صادر می گردد. بدین وسیله شرکت راه آهن اعلام می نماید که کالای ثبت شده در راهنامه را تحویل گرفته و آن را در مقصد صحیح و سالم تحویل نماید. راهنامه راه آهن نیز سندی است غیرقابل معامله و انتقال، بنابراین با ظهرنویسی نمیتوان آن را به دیگری انتقال داد. راهنامه های راه آهن طبق مقررات داخلی دو کشور می باشد. جهت سهولت در حمل مسافر COTIF در سال  1982 مقررات یکنواختی بنام کوتیف بار در حمل و نقل بین المللی با راه آهن بوجود آورد، کشور ما نیز در سال 1985 پذیرفت که عضو این مجموعه گردد. در بارنامه های راه آهن باید مشخصات زیر درج گردد:

  • نام و نشانی فرستنده کالا

  • نام ایستگاه مبدا و مقصد کالا

  • نام و ادرس گیرنده کالا

  • توضیحات جزئیات مورد لزوم جهت گمرک

  • هزینه حمل کالا که براساس تعرفه راه آهن مربوطه میباشد،که محاسبه آن براساس وزن، قیمت و تعرفه مربوطه میباشد.

  • نوع کالا و مشخصات آن از جمله تعرفه، ابعادو..

  • وزن و مشخصات بسته بندیف تعداد بسته ها

  • شماره واگن

  • رسید یا گواهی پستی (RCEL POST RECEIPT)

هنگامی که کالا توسط پست ارسال می گردد اداره پست یک رسید جهت کالا بسته بندی شده صادر می کند، که کالا مستقیما طبق ادرس اعلام شده به گیرنده تحویل گردد.

 حمل و نقل بین الملل دریایی

یکی از مهم ترین و اصلی ترین شیوه های حمل و نقل دریایی کالا میباشد که از جابجایی کالا و افراد توسط انواع کشتی، شناور، بارج، قایق، لندیگراف، فیدر از طریق اقیانوس ها، دریاها، رودخانه ها و کانال های آبی بین المللی صورت میپذیرد. ولیکن با احتساب طولانی بودن مسیر و زمان بر بودن تردد توسط کشتی ها عموماً حمل مسافر با کشتی کمتر رواج دارد، در حالی که بیشترین حجم جابجایی کالا از طریق دریا انجام می شود. براساس بررسی های انجام شده بیش از 70 درصد حمل و نقل کالا توسط کشتی انجام می شود.

حمل و نقل بین المللی، شرکت حمل و نقل، شرکت حمل و نقل بین المللی در تهران، شرکتهای حمل و نقل بین المللی در تهران،معتبرترین شرکت های حمل و نقل بین المللی، شرکت های حمل و نقل بین المللی در تهران، شرکت حمل و نقل بین المللی، شرکت های حمل و نقل بین المللی، شرکت حمل و نقل بین المللی ایران اروپا، شرکتهای حمل و نقل بین المللی

با توجه به خصوصیات حمل دریایی اخیراً زیرساختهای مربوط به این حمل به شکل گسترده ایی توسعه یافته است و اکثر کشورها با توسعه زیرساختهایی مانند بنادر و حوضچه های آن تجهیزت مربوط به بارگیری و تخلیه حضور نهادهایی مانند گمرک و  مجموعه های مرتبت با امر واردات و صادرات کالا در بنادر امکاناتی را بوجود اورده اند تا عملیات های دریایی با سرعت دقت و اطمینان بیشتری پیش رود و بهترین بهره برداری از این شیوه حمل را بنمایند .

(BILL OF LOADING) بارنامه کشتیرانی:

در حمل و نقل بین المللی اصطلاحاً بارنامه کشتیرانی را (BILL OF LOADING) و در جاده و هواپیما CMR نامیده می شود.بارنامه مدرکی است که برای یک واحد بار و یا یک پارت کالا که به عنوان گیرنده در مقصد از طرف شرکت حمل و نقل بین المللی در مبدا بارگیری صادرمی گردد .

رایج ترین نوع بارنامه های با توجه به نوع وسیله حمل به شرح زیر میباشد:

OCEAN & MARINE BILL OF LOADING

حمل با کشتی

AIRWAY BILL

حمل با هواپیما

RAILWAY BILL

حمل با قطار

CMR &TRUCK WAY BILL

حمل با کامیون

THROUGHTBILL OF LOADING

حمل با کامیون، قطار، کشتی

COMBIND TRANSPORT BILL OF LOADING

PARSL POST RECEIPT

ارسال بار بین الملل هوایی

باربری بین الملل، ارسال بار بین الملل، حمل بار بین الملل، حمل بار بین المللی، شرکت حمل و نقل بین الملل

تردد و حمل و نقل هوایی حدود 100 سال قبل در جهان اغاز بکار کرد و تاریخچه حمل و نقل هوایی شروع شد.در ابتدا پرواز ها به شکا تک نفره با هواپیما های روباز به همراه خلبان انجام می گرفت کهبای مسافر بسیار لذتبخش زیرا میتوانست از مناظر اطراف لذت ببرد.درسال 1910 میلادی اولین حمل و نقل کارگو هوایی در کشور آمریکا انجام گردید این پرواز در شهر اوهایو به انجام رسید. فیلیپ اروین پاملی خلبان شرکت رایت در فاصله حدود 105 کیلومتر این پرواز را هدایت کرد این خلبان باری به وزن 200پوند ابریشم را جهت اهداف تبلیغاتی برای یک فروشگاه بزرگ خلبانی کرد .مدت زمان پرواز 66 دقیقه بود اما مدت زمان پیمایش 57 دقیقه ثبت گردید که رکورد بین المللی آن زمان را به خود اختصاص داد.شروع حمل و نقل هوایی در کشورمان در سال 1304 هجری شمسی مربوط میشود که این اتفاق 22 سال بعد از اولین پرواز هواپیما توسط برادران رایت افتاد .

روش حمل کالا در انواع حمل و نقل هوایی:

به طورکلی کالاها به دو روش عمومی و ویژه از طریق هواپیما ترانزیت میشوند . کالاهای عمومی همانطور که از نامشان پیداست از ارزش نسبتا کمی برخوردار بوده و حمل آنها نیز بسیار ساده است کالاهایی مانند لوازم الکترونیکی شامل این روش شده که حدود 40 درصد از حمل ونقل بین المللی هوایی را در بر می گیرد. از سوی دیگر حمل محمولات ویژه شامل کالاهایی چون حیوانات، طلا مواد شیمیایی خطرناک غذاهای دریایی دارو فلزات گرانبها و … می شوند. این محموله ها نیز شامل خدماتی میشوند که مهمترین آنها عبارتند از:

سرویس درب به درب

حمل بارهای خود را به ما بسپارید

برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

ارائه سرویس فرودگاهها به فرودگاهها

حمل بارهای خود را به ما بسپارید

برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

امنیت بالا در جابجایی کالا نسبت به سایر انواع روش حمل و نقل هوایی

حمل بارهای خود را به ما بسپارید

برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

ارسال سریع کالا طبق استانداردهای بین المللی

حمل بارهای خود را به ما بسپارید

برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

پرداخت وجه از طریق دستگاه پوز و غیره

حمل بارهای خود را به ما بسپارید

برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

قبل از ارسال کالا بهتر از نوع محموله و قوانین ترانزیت آن مطلع شوید تا هنگام ارسال با مشکل مواجه نشوید .شرکتهای حمل و نقل بین المللی با ارائه بعترین خدمکات میتوانند شما را در حمل کالا کمک کنند.

سخن پایانی

در این مطالب شما را با انواع حمل و نقل های بین المللی آشنا کرده و اطلاعات نسبتا مفیدی در این زمینه ارائه کرده ایم، اگر قصد ارسال کالای خود را با هر روش و به هر نقطه از جهان دارید میتوانید از طریق اطلاعات عرضه شده متناسب با نوع حمل از شرکتهای حمل و نقل بین المللی بکارگیری نمایید.