صادرات کالا

صادرات کالا در اصطلاح لغوی به معناي انتقال كالا و یا ارسال کالا از جايي به جاي ديگر می باشد، اما در پروسه فعالیت های تجاری و بازرگانی منظور از صادرات کالا، خروج كالا از قلمرو گمركي كشور جهت ارسال به سایر کشورها می باشد. صادرات موقت کالا، صادرات قطعی کالا یکی دیگر از انواع ارسال کالا می باشند.

گروه شرکت های حمل و نقل بین المللی نیلگون با دارا بودن مجوزات لازم از وزارتخانه ها و نهادهای مربوطه و با توجه به امکانات کریری (در بخش های زمینی، دریایی، ریلی و هوایی) با در اختیار داشتن وسیله حمل مناسب شامل تریلی های چادری، کفی، یخچالی، تانکرهای مختلف حمل گاز و مشتقات نفتی، بدنه بر (مخصوص حمل بدنه خودرو  و سواری کش) و ارتباط تنگاتنگ با مجموعه راه آهن کشور، فرودگاهها و خطوط کشتیرانی آمادگی آن را دارد که محصولات مشتریان خود را به صورت خرده بار (گروپاژ) و فول تراک در انواع پروژه های مدت دار و حمل های موردی در سریعترین زمان ممکن با لحاظ کردن امنیت و بسته بندی( لشینگ ) مناسب به صورت تمام وقت به مشتریان خود ارائه نماید و در هر ساعت از شبانه روز پاسخگوی سوالات و پیگیری محموله ارسالی توسط صاحب کالا به صورت آنلاین می باشد. لازم به توضیح است ارسال صادراتی کالا به تمامی نقاط جهان در چهارچوب فعالیت حمل و نقل بین المللی این مجموعه گنجانده شده است

حمل و نقل داخلی، شرکت حمل و نقل داخلی ، شرکت حمل و نقل داخلی کشور ، حمل داخلی، حمل و نقل داخلی ایران، شرکت حمل و نقل داخلی تهران، شرکت حمل و نقل داخلی در تهران
حمل و نقل

صادر كننده کالا کیست؟

صادر کننده به شخص حقیقی و یا حقوقی نسبت داده می شود که دارای مجوز صادرات کالا از سازمان های ذیصلاح از جمله اتاق بازرگانی (دارنده کارت بازرگانی فعال) باشد و با توجه به کالایی که در دست دارد(چه تولید کننده کالا باشد و چه صادر کننده کالا) اقدام به صادرات کالا نماید، گفته می شود.

صادرات قطعی کالا چیست؟

منظور از صادرات قطعي ارسال كالا به خارج از قلمرو گمركي كشور به منظور فروش و يا مصرف در كشورهاي خارجي می باشد. در ‌صادرات قطعي شخص حقیقی و یا حقوقی از پرداخت حقوق گمركي ، سود بازرگاني ، عوارض و ماليات معاف می گردد.

انواع ممنوعیت ها در صادرات قطعی کالا به شرح زیر است:

کالاهای صادراتی ممنوع بر اساس شرع مقدس اسلام و قوانین

اشیا عتیقه مربوط به میراث فرهنگی

اقلام دامی و نباتی و گونه های جانوری برای حفظ ذخایر ژنتیک و حفاظت از محیط زیست

ترخیص کالاهایی که تحت رویه گمرکی صادرات قطعی صورت می گیرد و نیاز به اخذ گواهی بهداشتی، گواهی قرنطینه، گواهی زیست محیطی دارد بدون اخذ گواهی از سازمان مربوطه، اجازه ی صادرات و ترخیص ندارد.

صادرات موقت کالا چیست؟

منظور از صادرات موقت ارسال کالا به خارج از کشور جهت شرکت در نمایشگاه های بین المللی می باشد و در صورتیکه کالا به فروش نرسد و تاجر مجبور به برگرداندن کالا به گمرک خانه مبدأ گردد بتواند به سهولت نسبت به مرجوع کردن کالا اقدام نماید و نیاز به انجام پروسه گمرکی جهت واردات کالا نداشته باشد.
در صادرات موقت کالا، صادر کننده کالا متعهد می گردد مبلغی را بعنوان سپرده به گمرک مبدأ واگذار کند و پس از ورود کالا به گمرک مبدا جهت استرداد وجه سپرده اقدامات لازم را انجام دهد.

کالاهای صادراتی بر حسب مجوز صدور به سه گروه تقسیم می شوند :

• کالای مجاز

• کالای مشروط

• کالای ممنوع الصدور

صادرات کالاهای مجاز

کالایی است که صادرات آن با رعایت ضوابط گمرکی صادرات کالا نیاز به کسب مجوز ندارد . منظور از ضوابط گمرکی آن دسته از ترتیباتی است که رعایت آن برای صادرات پاره ای از کالاها قانوناً ضروری است; مانند ضوابط استاندارد ، گواهی بهداشت انسانی ، دامی ، نباتی و غیره.

صادرات کالاهای مشروط

کالایی است که صادرات آن با کسب مجوزات گمرکی امکان پذیر می باشد و پس از اعلام نظر موافق وزارتخانه های ذیربط و ابلاغ آن به گمرک توسط وزارت بازرگانی جهت صادرات کالا اقدامات لازم در خصوص صادرات کالا مجاز اعلام می گردد و نیازی به مراجعه متقاضی به وزارتخانه یا سازمان مربوط و اخذ مجوز موردی نخواهد بود.

صادرات کالاهای ممنوع الصدور

کالایی است که صادرات آن به موجب شرایط خاص هر کشور ( به موجب خرید کالا یا فروش کالا ) و یا به دلایل قانونی مصوب شده ممنوع اعلام می گردد. به عبارتی دولت می تواند بنا به مقتضیات و شرایط خاص زمانی با رعایت قوانین مربوطه صادرات برخی از کالاها را ممنوع نماید.

صادرات و مناطق آزاد

به نظر بسیاری از اقتصاددانان، ایجاد مناطق آزاد ابزاری است که کشورهای درحال توسعه می توانند با بکارگیری نیروی انسانی ارزان و نیز مواد اولیه وکالاهای واسطه ای وترویج تجارت آزاد درآن مناطق، ازاصل برتری نسبی بهره مند شده و روند توسعه اقتصادی خویش را سرعت بخشند.

از آنجا که یکی از راههای توسعه تجارت خارجی، بکارگیری ابزار منطقه آزاد است، لذا بسیاری از اقتصاددانان، استفاده ازاین ابزار را مفید تلقی می کنند. به ویژه آنکه به کارگیری این ابزار می تواند عاملی جهت جلوگیری ازشوکهای ناشی از مراحل انتقالی اقتصاد باشد و سیاستهای داخلی را تا حد زیادی با تحولات اقتصاد جهانی هماهنگ نموده و کارائی اقتصادی را افزایش دهد.

لشینگ بار،صادرات موقت کالا، صادرات،صادرات کالا،کالاهای صادراتی،لشینگ بار،مراحل صادرات کالا، مدارک لازم جهت انجام صادرات کالا

مدارک لازم جهت انجام صادرات کالا

برای صدور کالا از کشور قبل از هر چیز تهیه مدارک و اخذ مجوزهایی لازم است. صادرکننده کالا باید با در دست داشتن این اسناد و مدارک، به گمرک محل صدور کالا مراجعه نماید. اسناد ضروری برای صادرات کالا که باید به گمرک ارائه شوند به شرح زیر است

کارت بازرگانی صادرکننده

گواهی بهداشت (حسب مورد درخواست خریداران)

مجوز صدور کالا (حسب مورد)

معرفینامه یا وکالتنامه اظهارکننده کالا به گمرک

گواهی قرنطینه دامی و نباتی (حسب مورد درخواست خریداران)

صورت عدلبندی کالا

گواهی استاندارد (حسب مورد)

مشاهده تمامی خدمات ما